Ons gastenboek

-
(419)
>
(419) Peize, Anne Thibaut & Aat van Zanten
vr, 23 februari 2018
email

Het zit er sinds gisteren in en ziet er mooi uit, zowel van buiten als van binnen: een kunststof raamkozijn met keralit afwerking eronder en -boven. Van het eerste contact tot de laatste kitstreep heeft de Fa Holthaus goed en naar tevredenheid alles afgewerkt. Rustige, vriendelijke vaklieden, die ook voorzichtig met je huis omgaan.
Veel dank en groeten aan Christian, Abdreas en Patrick.

Anne en Aat

(418) Familie Hoeksema
vr, 15 december 2017

Al een week aan het genieten van onze nieuwe schuifpui! Nogmaals dank Christian en Björn! Bijna al onze kozijnen zijn inmiddels vervangen door Holthaus. Wij zijn zeer tevreden. Ze werken hard en netjes! Zeker een aanrader!

(417) Stadkanaal, Mooibroek
wo, 13 december 2017

Donderdag 23 november

Zeer tevreden , 3 Kunstof kozijnen geplaatst door Eike & Kai ziet er keurig uit ook heel mooi afgewerkt , alles opgeruimd ,dus nogmaals bedankt jongens

Firma Holthaus we gaan jullie zeker aan bevelen

Gr Marienus & Rita(416) oosterwolde fr
zo, 3 december 2017
email

in mei heeft de firma Holthaus een kunststofkozijn bij ons ingezet geweldig gedaan alles netje,s afgewerkt en schoon achter gelaten toppie de namen van de mannen weet ik niet meer maar het was geweldig dank jullie wel

nu in nov kwamen Christian en Bjorn weer drie kunstof kozijnen zetten helemaal geweldig ook nette hardwerkende jongens en ook beleefd leverden weer vakwerk ik zou iedereen de firmaHolthausen aanraden ze zijn allemaal precies op elkaar ingestemd daarom is het ook zo goed nou jongens jullie allemaal heel hartelijk dank die hier zijn geweest en wij wensen iedereen fantastiese kerts en ouden nieuw we zeggen gewoon tot het volgend jaar er is hier nog wel iets te doen
Groetje,s Gert en Tineke Schouten uit OOSTERWOLDE FRiesland BEDANKT

(415) Assen, de Vries
ma, 27 november 2017

In 3 weken tijd heeft Tischlerei-Holthaus al onze kozijnen en deuren vervangen door kunststof kozijnen en keralit aangebracht als wandbekleding van een deel van onze buitenmuur.
Peter, Heine en Patrick werkten heel precies. Zijn vakkundig en waren heel flexibel. Wilden we een aanpassing of bijvoorbeeld toch een andere plint, dan werd dit de volgende dag gerealiseerd. Werd er een oud kozijn uitgehaald, dan werd deze direct die dag door een nieuw kunststof kozijn vervangen waarbij de rommel keurig werd opgeruimd. Wat ons is opgevallen is dat alle bestellingen klopten. Kleur, maat en bijzonderheden (en deze waren heel divers) zijn allemaal volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Dit hebben wij als heel prettig ervaren. Zelfs een kleine beschadiging aan een vensterbank en een vlek op de vloer zijn, in onderling overleg, keurig opgelost. Een uitzetraam welke was beschadigd, werd in zijn geheel, kosteloos vervangen. Wat ons heeft doen laten besluiten om Holthaus de opdracht te laten uitvoeren, is dat er uitstekende kwaliteit wordt geleverd tegen een goede prijs. Waar je bij kunststof bedrijven bij ons in de regio extra voor moet betalen is bij Holthaus standaard en zit bij de offerte inbegrepen. Ook vinden wij dat de kozijnen en de afwerking mooier zijn dan die van de concurrent. Tenslotte willen wij nog kwijt dat Peter, Heine en Patrick echte vakmannen zijn en heel prettig in de omgang. Hun motto: De klant moet tevreden zijn als wij vertrekken. Het enige wat toevallige voorbijgangers opmerkten was, dat Holthaus wel lang bezig was met de klus. Ons commentaar is dat de klus liever iets langer duurt en dat echt alles naar tevredenheid is, dan dat de klus snel wordt geklaard en je achteraf steeds in de mail moet duiken over herstelwerkzaamheden.
Matthias, Peter, Heine en Patrick en degene die onze mail iedere keer beantwoordde, nogmaals erg bedankt voor de geweldige samenwerking. Wij raden iedereen aan om in elk geval een offerte door Holthaus te laten uitbrengen.

(414) Groningen, Fam. Hofstee
zo, 19 november 2017

Een nieuwe kunststof pui, uitslaande deuren, zijramen en bovenlichten,
laten plaatsen door Holthaus in ons appartement. Dat het op de 2-de verdieping was geen enkel probleem. Dit alles in 1 dag. Een no-nonsens bedrijf, geen praatjesmakers maar werkers.
Bedankt en met groet.

(413) Jantine Wijnstra, Bedum
di, 14 november 2017
email

Voor de tweede achtereenvolgende keer ben ik zeer tevreden over de firma Holthaus. De kozijnen zijn volgens afspraak geleverd en de heren hebben het keurig gedaan en afgewerkt.Ben erg tevreden en zal dit bedrijf en het personeel zeker aanbevelen.


(412) Oude Pekela Kunst
zo, 12 november 2017
email

De afgelopen week heeft de Firma Holthaus bij ons alle raamkozijnen vervangen. Het plaatsen en het afwerken van de kozijnen en vensterbanken is na alle tevredenheid gebeurd. Zowel de binnen als buiten afwerking is zeer netjes gedaan. Kleine bouwkundige probleempjes werden gelijk vakkundig opgelost.Ook aan het eind van de werkdag werd het huis netjes schoon gemaakt en keurig achter gelaten. Wij bedanken de heren Cristian, Bjorn en Patrick voor het geleverde werk.

(411) B.Steensma
za, 11 november 2017

Zeer aan te bevelen, de mannen hebben goed werk geleverd. Het ziet er heel solide en goed afgewerkt uit.

(410) Assen, fam. de Vries
zo, 5 november 2017
email

Afgelopen vrijdag twee nieuwe kozijnen in huis gekregen. Exact 8.00 uur kwamen Christian en Bjorn, van de firma Holthaus, voorrijden. Om 14.00 uur hadden ze beide kozijnen erin zitten. En het resultaat is FANTASTISCH!!!! Super kwaliteit kozijnen, perfect uitgemeten, keurig vakkundig geplaatst en alles super schoon opgelerd. Van mij krijgt Holthaus een dikke 10 en onze volgende kozijnen worden ook zeker weer bij hun besteld. Kortom TOP!!!!!

(409) Oud Annerveen
do, 26 oktober 2017

24 oktober 2017Wat je belooft, moet je doen. De firma Holthaus weet wat dat betekent. Op aanraden van een collega hebben we deze firma gevraagd om te bekijken wat bij ons huis mogelijk was. De bovenverdieping van ons huis heeft een niet alledaagse vorm waardoor er goed gepuzzeld moest worden wat het mooiste zou worden. Er is goed met ons meegedacht en ingegaan op onze wensen. Alles is exact op maat gemaakt. De materialen die gebruikt worden zijn van zeer hoge kwaliteit. De prijs- kwaliteit verhouding is uitstekend. De eerste dag merkten we dat de HR++ glazen veel kou buiten houden. De buren hadden niet in de gaten dat we geen hout maar kunststofbetimmering hadden laten aanbrengen. De andere bedrijven die offertes voor ons hadden gemaakt konden deze kwaliteit niet voor deze prijs leveren. De vakmannen Eike en Kai werkten samen met hun jonge hulp zeer netjes en snel. Alles werd zoals beloofd tot in de puntjes afgewerkt. Alle afspraken zijn nagekomen. Als we de achterkant van ons huis gaan aanpakken, vragen we zeker weer de firma Holthaus.
Het resultaat heeft onze onze verwachtingen overtroffen!!!

Bedankt Eike en Kai en Firma Holthaus.

Loek en Yvonne Touw

(408) Klazienaveen, Fam. Otten
do, 26 oktober 2017
email

Hallo,

Week 34 heeft de firma Holthaus in onze twee onder 1 kap woning, alle houten kozijnen vervangen door kunststof.
Na vier dagen arbeid is de klus geklaard, en wij zijn super tevreden over hun werkwijze, het meedenken, en uiteindelijk het resultaat.
Een echte aanrader


(407) Groningen, Agbie
di, 24 oktober 2017
email

Maandag 23 oktober 2017 was de klus bij ons geklaard. Een complete dakkapel renovatie plus kozijnen en een prachtige nieuwe voordeur. Wij zijn enorm tevreden. Fijn dat er goed meegedacht werd. Er werd nauwkeurig en netjes gewerkt, door vriendelijke mensen die alles ook keurig achter lieten. Prijs kwaliteit verhouding vonden wij ook zeer goed. Al met al super tevreden en wij komen zeker terug voor het vervolg van de vervanging van de kozijnen.

(406) Burgum, van der Heide
do, 19 oktober 2017

Al enkele jaren hebben medewerkers van Tischlerei Holthaus verschillende werkzaamheden aan ons huis verricht. Wij begonnen met het vervangen van de buitendeuren en later alle kozijnen. Dit jaar was de grootste klus gepland: het vervangen van de houten zijgevels. Het werk is opnieuw naar onze wensen en onze tevredenheid uitgevoerd.Wij hebben al verschillende complimentjes gehoord hoe mooi het geworden is. In de laatste jaren hebben wij al verschillende werknemers van Holthaus leren kennen en het waren altijd prettige, kundige en harde werkers. Tischlerei Holthaus kan je iedereen aanbevelen. Wolter en Elsa van der Heide

(405) Meeden, Janine Klein en Pascal Babtist
za, 14 oktober 2017

Eike Huisinga en Kai de Vries hebben de afgelopen week uitstekend en zeer vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons hele huis voorzien van nieuwe ramen en kozijnen. Fantastisch afgewerkt, zeer goede communicatie. Holthaus heeft van begin tot eind met ons meegedacht. Hiervoor hartelijk dank, wij zijn super tevreden!

(404) Emmen, Aalvanger
vr, 6 oktober 2017
email

In week 39 hebben Kai de Vries, Eike Huizinga en collega's ons gehele huis van kunststof kozijnen voorzien.
Wij danken hen voor het vakwerk dat zij bij ons hebben geleverd en de gezelligheid.

Wij zouden Holthaus om de volgende redenen aanbevelen:
- Vakwerk
- Zeer gedegen advies en meedenken !
- Prachtige afwerking
- Rommel word netjes opgeruimd en afgevoerd
- Goede prijs
- Netjes in omgang en afspraken worden nagekomen

Tot slot willen wij Gerhard Woldenga bedanken, voor de gehele begeleiding tijdens het avontuur.

Holthaus BEDANKT !!
Fam. Aalvanger

(403) Wagenborgen, M & M van der Broek
do, 5 oktober 2017
email

Op 25 september kwamen 2 personen van Holthaus bij ons 2 raamkozijnen, een deur/raamkozijn en windveren plaatsen+ Keralit gevelbekleding. Tim en (.........?) hebben keurig werk geleverd. In 2011 is aan de voorkant een deur/raamkozijn geplaatst, ook naar volle tevredenheid! Dan is de keus snel gemaakt om de achterzijde ook te doen. De grote voor en achterramen zijn destijds door een Nederlandse firma geplaatst, maar die komen er hier niet meer in. Tim (die prima Nederlands spreekt) en zijn collega hebben wederom prima werk geleverd en de rommel na iedere werkdag keurig opruimden. Ook Gerhard en Matthias die kwamen inmeten en desgevraagd met tips kwamen ook dik in orde. En wie hier natuurlijk ook niet mag ontbreken: De altijd vriendelijke en goed Nederlandssprekende Hilke die ik verschillende keren aan de telefoon had! Firma Holthaus wordt door ons aanbevolen. En wellicht tot volgend jaar om aan de voorzijde nog windveren en Keralit te plaatsen.

Groet, M&M van der Broek

(402) Grijpskerk
wo, 20 september 2017
email

Na zeer tevreden te zijn over de plaatsing tijdens de nieuwbouw, na een paar jaar afspraak gemaakt voor controle/afstellen/onderhoud. Kunnen wij niets anders constateren dat ze bij Holthaus nog steeds hun vak verstaan. Hans heeft alles keurig gedaan. Aantal tips gegeven. Toppietoppie. Kunnen wij er weer met een fijn gevoel tegen. Echt een aanrader als je wilt plaatsen of onderhoud daarna!

(401) Margreet en Uwe Steinhäuser
ma, 4 september 2017
email

Hallo,
De afgelopen zes dagen bij ons een enorme klus geklaard: ramen, kozijnen, deur, gevelbekleding en windveer. We zijn helemaal gelukkig met het resultaat. Heiner en Peter, jullie zijn kanjers! Wat een geduld en een precizie! Bedankt! Het was een plezier jullie hier aan het werk te zien en het resultaat is prachtig. Vielen Dank dafür!

(400) Family lever sappemeer
vr, 11 augustus 2017

10 augustus zijn Eike en Kai bij ons geweest om een kozijn te plaatsen. We hebben weer voor Holthaus gekozen omdat we zeer tevreden zijn over het advies en plaatsing van onze kozijnen.
Helaas door verhuizing kunnen we niet lang van dit kozijn genieten. Maar in onze nieuwe woning komen zeker weer kozijnen van Holthaus.

Vriendelijke groet family lever

>

 Woonplaats, Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha